Skip to content

Knappe opvolgers van de Crocs

december 13, 2011


Laten we hopen dat deze schatjes van het Canadese merk Native Shoes de knappe opvolgers van de Crocs worden! Native maakt schoenen voor grote mensen en kinderen van het materiaal EVA, een lichtgewicht en milieuvriendelijke kunststof waar ik al eerder over schreef. De modellen zijn gebaseerd op klassiekers en hebben gezellige namen, zoals de bootschoen ‘The Howard’, de bergschoen ‘The Fitzsimmons’ en de veterlaars ‘The Jimmy’. Van het laatste model maakte ontwerper Marc Jacobs pas geleden nog een exclusieve versie in het zwart.
Ik ben benieuwd of je niet ontzettende zweetvoeten in dit soort schoenen krijgt. De fabrikant beweert dat ze geurvrij zijn. Gelukkig kunnen ze in ieder geval in een sopje of de wasmachine.

In Nederland kun je Native Shoes bij de Bijenkorf vinden. Oskar moet nog even wachten, want het merk heeft geen babyschoentjes in de collectie. Jammer, want aangezien Oskar alles in zijn mond stopt, en dus ook zijn voetjes inclusief slofjes, zou een waterproof kruipschoentje geen gek idee zijn.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: