Skip to content

En de winnaars zijn…

juni 15, 2012

Binnenkort, op 23 juni 2012, vindt de Ouders Natuurlijk Beurs plaats. Je kon er al meer over lezen op OSKAR en ik.
Ook mocht ik 2 x 2 toegangskaarten weggeven en nu maak ik de winnaars bekend!

Gefeliciteerd Nynke Penninga en Inge Koning met het winnen van de 2 toegangskaartjes!
Daarmee kunnen jullie en nog een andere persoon gratis alles te weten komen over Natuurlijk Ouderschap, ofwel Attachment Parenting! Zie je inbox voor meer informatie…

Helaas kan ik zelf niet op de beurs aanwezig zijn, maar ik ben heel benieuwd hoe jullie het ervaren hebben.
Laten jullie hier nog iets van je horen?

Advertenties
One Comment leave one →
 1. Inge en Lara permalink
  juli 1, 2012 8:02 pm

  Hoi Kirstin,
  Het is alweer een week na de beurs Ouders Natuurlijk en ik wil je nogmaals bedanken voor de vrijkaartjes en de tip, want dit is voor herhaling vatbaar! Ik was er met mijn dochtertje Lara van 19 maanden en haar oma (mijn moeder dus): drie generaties vrouwen die genoten hebben van deze leuke en inspirerende beurs.
  De locatie, in de bossen van Doorwerth, was perfect: veel buitenruimte waar je een heerlijk rustig plekje in de zon kon opzoeken; er was een lemen huisje in wording, een labyrint van hooibalen (dat vond Lara best wel eng, maar toen ze er eenmaal doorheen was, wilde ze steeds weer opnieuw!. Na afloop kon je het stro zo uit haar haar plukken!) Ook waren er workshops bush skills (daarvoor is Lara nog ietsje te jong natuurlijk), een speeltuintje, een authentieke poffertjeskraam (dat was smullen!) en zelfs een zwembad (waar prompt een kindje inviel natuurlijk … maar snel weer op het droge was). Er was een hoog draagzak –en kinderdrager gehalte, met af en toe een verdwaalde buggy.
  Binnen vond je een aaneenschakeling van leuke stands, met name voor aanstaande en kersverse ouders (draagsystemen, wasbare luiers, geboortecentra, …) , maar ook voor ons was het interessant met boeiende gesprekjes en tips (over vaccinaties, borstvoeding (natuurlijk even met Stefan Reintjes gekletst van borstvoeding.com en hem bedankt voor de DVD over langer doorgaan met borstvoeding), en kwam ik met een tas vol aankopen thuis: mooie boeken (over natuurervaringen met kinderen, de seizoenstafel, een mooi prentenboek), de Japanse Bento (lunchbox), een spel van Earth Games (niet-competitieve gezelschapsspelen): een waaier met buitenspelen, mooi handgemaakt houten gereedschap om met je kinderen te punniken en te haken (inclusief handleiding) en vriendschapsbandjes te knopen, een hol boomstammetje met uitgesneden hertje en waxinelichtje voor op de seizoenstafel, ….
  En ook waren er allerlei boeiende workshops. Zo zijn wij naar een workshop van Alberthe Papma (ziningroen.nl en springzaad.nl) geweest over “scharrelkids” en natuurbeleven met kinderen, compleet met een opdracht buiten in het bos (in paren de ander (met ogen dicht) leiden naar een boom die de “blinde” moest aftasten en later, met open ogen, weer zien terug te vinden. Ook dit was voor Lara nog te hoog gegrepen, maar ze heeft heerlijk onder de beukenbomen rondgescharreld. Dit “spel” staat overigens ook in de eerder genoemde waaier. Via Alberthe weer allerlei leuke boeken en websites ontdekt.
  Het was een inspirerende middag op Ouders Natuurlijk!
  Groetjes,
  Inge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: