Skip to content

Wie = ik?

OskarenikFIJN DAT JE HIER BENT.

Dit blog is vernoemd naar Oskar, de tweede naam van mijn zoon die  sinds 24 mei 2011 op de wereld is.
En hij is weer vernoemd naar Oskar, de hartveroverende hoofdpersoon uit het boek Extreem Luid & Ongelooflijk Dichtbij van Jonathan Safran Foer.

Waarschijnlijk wil je ook nog weten wie ik ben.
Mijn naam is Kirstin. Ik woon in Amsterdam, samen met mijn zoontje, mijn vriend en onze kat en werk als zelfstandig tekstschrijver/auteur/journalist.
Op mijn andere blog Kiki’s Collage (Engelstalig) schreef ik een paar keer over mijn vondsten op het gebied van overschattige babyspullen en heerlijke verwenproducten voor de zwangere mama. Maar eigenlijk verdienen die onderwerpen een eigen plek en taaadaaa: OSKAR en ik was geboren!
Ik besloot om dit keer niet (enkel) in het Engels te schrijven, want het Nederlands bekt ook best lekker en tikt vooral een stuk sneller.

Op OSKAR en ik kun je met name lezen over producten die de aarde zo min mogelijk belasten; spullen die van ecologische grondstoffen gemaakt zijn, fairtrade of bijvoorbeeld handgemaakt zijn. Soms maak ik wel eens een uitzondering. Dat doe ik ook in het dagelijkse leven – als ik boodschappen doe of kleding koop – maar in het algemeen let ik zoveel mogelijk  op de milieu-, mens- en diervriendelijkheid van een product.

Het zou leuk zijn als je vaker een bezoekje aan OSKAR en ik brengt!

Mocht je vragen/suggesties/ideeën hebben, mail me dan op oskarenik[at]gmail.com.

Advertenties
%d bloggers liken dit: